top

Elevadgang til trafiktesten.dk

En fordel for både eleverne og for din forretning

.

Med Trafikteori har I mulighed for at tilbyde jeres elever adgang til Trafiktesten.dk. Her ligger der online undervisning, -prøver og små spil, der klæder dem på til at bestå den endelige teoriprøve. Eleverne har adgang 24 timer i døgnet og kan logge ind lige så tosset, de vil. Det er der flere fordele i for jer. For det første bliver jeres elever bedre, og dermed øger I jeres beståelsesprocent. Derudover er det et tilbud, der sikrer, at I kan holde jeres prisniveau i et konkurrencepræget marked.

I kan både tilbyde adgangen gratis til jeres elever eller sælge det som et tilkøbsprodukt. Det er helt op til jer. Adgangen gælder i 122 dage fra eleverne er logget ind første gang.

Sådan foregår det

Der er tre måder, eleverne kan få en kode, så de kan logge ind:

1: I kan købe et ark med koder. Så deler I bare koderne ud til eleverne, som I vil. Det kan være i en mail, på en sms eller på en krøllet serviet. Én kode pr. elev. Helt enkelt.

2: Hvis I ikke gider holde styr på, hvilke koder I allerede har brugt, kan I bruge vores skrabekort-løsning. Eleverne får hver et skrabekort, indtaster oplysningerne, og så er de i gang. I skal ikke gøre andet end at huske, hvor bunken med skrabekort er. 

3: Med en simpel integrering i jeres system får eleverne automatisk en adgangskode til Trafiktesten.dk på den kvittering, de får, når de køber kørekort hos jer. I behøver ikke gøre noget som helst. I modsætning til eleverne, der jo nu kan terpe hele natten.

DKK 0,00(DKK 0,00 inkl. moms.)
Log ind | Opret log ind (spar 20%)