top

Online teoriprøver og undervisning

Trafiktesten 122 dages skrabekort

.

Med trafiktestens skrabekort, kan du give dine elever online adgang til 31 teoriprøver, herunder 11 emneprøver, tavletest, samt videoprøv – 24 timer i døgnet! På denne måde kan dine elever blive super klar til teoriprøven, uanset om de bruger mange dage på at forberede sig eller måske bare bruger den sidste nat. Prøverne ligger klar på nettet, og de kan tage dem lige så mange gange de vil. De kan hele tiden følge med i, om de svarer rigtigt, og der er selvfølgelig forklaringer til alle situationer.Teoriprøverne kan både gennemføres som digital prøver og som traditionelle teoriprøver. De er bygget op nøjagtig som den rigtige teoriprøve hos politiet.

Fleksibel undervisning

Med denne 122 dages adgang følger også en adgang til hele trafikteoris undervisnings modul (U). Dette er et virkelig godt supplement til undervisningen på køreskolen. Det betyder at de kan genopfriske det de har lært i timerne, men det betyder også, at de har muligheden for at tage én lovlig lektion hjemmefra.

Det får eleverne også

Eleverne får også dvd’erne ”Forstå & bestå”, i en online version. Det giver dem mulighed for at forberede sig hjemmefra, så undervisningen bliver så effektiv som muligt.

DKK 0,00(DKK 0,00 inkl. moms.)