top

 

Klasseundervisning

Prøv systemet gratis i 12 måneder


 

Opgrader undervisningen og få bedre resultater

Den generelle teknologiske udvikling går så stærkt, at det overskrider alle hastighedsbegrænsninger. Og selvom det nogle gange kan føles som om vores egen kørelæreverden ikke følger med, er det faktisk ikke helt sandt. Vi har udviklet et testsystem, der er engagerende, tidsvarende og bruger elevernes egne telefoner som en integreret del af setup’et.


Et komplet undervisningssystem der afvikles via PowerPoint

Systemet indeholder 11 moduler — hvert enkelt modul består af en grundig filmgennemgang, samt en lærergennemgang med billeder og grafik. Download her en gratis lektion, så kan du se, hvor smart undervisningssystemet er. Systemet leveres på et USB stik.


Alle spørgsmål kører på en fælles skærm, og eleverne svarer via deres telefon

Ja, det er faktisk så simpelt som det lyder. Ud over at være en opgraderet undervisningsform, er det også uhyre effektivt. Når prøven er færdig, bliver de enkelte elevers svar vist på skærmen. Det giver to fordele. For det første har du som lærer hele tiden overblik over, hvilke elever der har problemer med hvilke spørgsmål. For det andet motiverer det eleverne, for hvem har lyst til at svare forkert, når hele klassen efterfølgende kan se det. Måske lidt tarveligt, men så må de jo følge med.