top

Hold teoriprøver / klasseundervisning.dk

Integrering af telefoner i undervisning

.

Klasseundervisning.dk – er et online prøveprogram, beregnet til brug i teoriundervisningen. Programmet kan integrere elevernes telefoner, så de besvarer prøverne på deres egen mobil tlf. Kørelæreren skal gå ind på klasseundervisning.dk, logge sig ind med tilsendte kode og derefter vælge en prøve, hvorefter en side vil åbne, her er der er en pinkode, som eleverne skal bruge til at tilmelde sig.

For at det skal fungere optimalt, skal køreskolens computer og elevernes telefon være tilsluttet samme netværk igennem en WI-fi forbindelse, når eleverne er tilsluttet køreskolens Wi-Fi skal de gå ind på siden 55555.dk

Eleverne skriver prøvens pinkode, deres navn og tilmelder sig. På lærerens skærm vil navnene på de tilmeldte elever så dukke op – og når alle er klar, sætter læreren prøven i gang.

Nå prøven er færdig vil det fremgå, hvor mange fejl hver enkelt elev har og ved gennemgang af hvert enkelt billede, vil der igen stå navnene på de elever der har fejl i pågældende billede. Her kan læreren vælge at klikke på elevens navn, hvorefter man kan se elevens besvarelse.

Programmet giver underviseren et hav af muligheder: Prøverne kan afvikles via elevens telefon eller på traditionel vis. Man kan let se i hvilke spørgsmål / emner, hvor mange fejl eleverne har. Man kan vælge, at gennemgå hver enkeltes elevs fejl, hvilket kan være motiverende for eleverne. Eleverne kan selv vælge, om de vil tilmelde sig med navn eller være anonyme.

DKK 1.295,00(DKK 1.618,75 inkl. moms.)
Log ind | Opret log ind (spar 20%)