top

Trafiktesten.dk

En totalløsning til glæde
for både elever og lærere

Folk er forskellige. Nogle skal have tingene fortalt, andre skal selv finde svarene. Derfor er klasseundervisning heller ikke altid den bedste løsning. Heller ikke selvom man både har gode billeder, film og en dygtig lærer.

Eleverne elsker os

Gør det lettere at tage kørekort

Med Trafiktesten.dk kan I give eleverne de bedste betingelser for at dygtiggøre sig på egen hånd – i deres eget tempo. De kan repetere undervisning, få styr på begreber og trafiksituationer. De kan også teste deres niveau og få en masse gode tips og tricks til, hvordan de bedst består teoriprøven. De kan endda tage en række prøver, der ligner den rigtige teoriprøve, og med Forstå & Bestå får de en kort gennemgang af alt det, de skal kunne for at bestå teoriprøven.

Så kort sagt: Uanset om dine elever er nye bilister eller generhververe, er der brugbar, effektiv hjælp at hente.

Teoriprøver

En genvej til færre fejl

Teoriprøver har det med at skabe nervøsitet. Men det er slet ikke nødvendigt. Hos Trafiktesten har vi flere end 30 forskellige teoriprøver med situationer og spørgsmål, der ligger meget tæt på den prøve, du skal op til hos politiet. Dem kan du prøve alt det, du vil. Vi har endda også prøver, der er målrettet de forskellige trin i teoriundervisningen. Så kan du i løbet af forløbet finde dig godt til rette med den måde, teoriprøver foregår på. Og vi giver selvfølgelig grundige tilbagemeldinger og forklaringer, så du kan lære af dine fejl.

Du kan med andre ord forberede dig utrolig grundigt på teoriprøven, og vores mange års erfaring viser, at det nedsætter antallet af fejl betragteligt.

En pakke, med alt din elev behøver

Plus

Din pris fra kr. 99,95
Vejl. udsalgspris kr. 399,-

Køb her

Standard

Sælges ikke til køreskoler

18 teoriprøver

31 teoriprøver

Undervisningsassistent

Vigepligtspil

Førstehjælptest

Forstå & Bestå (video streaming)

Teoriundervisning (med video)

Opbygget som hos politiet

Lyd på alle spørgsmål

Virker på desktop, tablet og mobil

Teoriundervisning

Vi er med eleven hele vejen

Vores teorilektioner består altid af grundig videogennemgang og repetitionsøvelser, hvor vores kørelærere samler op og gennemgår spørgsmål. Sådan er det på de fleste køreskoler. Men det er ikke det eneste, eleven får hos os. Vi har nemlig nogle tiltag, der gør det helt klart for eleven, hvad der skal til for at bestå prøverne. Og når man ved præcis, hvad der forventes, bliver det også tit nemmere at bevare overblikket.

Forstå og bestå

Her får du en kort og præcis gennemgang af det, du skal kunne for at bestå teoriprøven. Der er indlagte emneprøver og repetitioner, der hjælper med at friske det hele op, lige inden du skal op til den rigtige teoriprøve. På den måde hjælper vi dig med at blive helt klar.

Tips og råd

Vi giver dig gode råd om at tage en teoriprøve. Vi gennemgår også spørgsmål, billeder og situationer, der ligner dem, der er i politiets teoriprøver. Med andre ord: vi forbereder dig ekstremt grundigt, så dine muligheder for at bestå er optimale.

Bilens teknik

Lidt af et mysterium

Køreprøver starter altid med, at eleven skal svare på nogle spørgsmål om bilens bremser, dæk, lygter, motorrum eller noget femte. Faktisk kan eleven risikere at dumpe køreprøven allerede inden, denne sætter sig i bilen, hvis man ikke har styr på det. Det kan virke afskrækkende, hvis man synes, biler er lidt af et mysterium, men selv de mest teknikforskrækkede kommer altså igennem det ganske fint. Vi har nemlig forberedt dem grundigt, og så er det pludselig ikke så svært. I øvrigt er denne del af undervisningen ikke kun en god idé, fordi det er nødvendigt for at bestå køreprøven. Det er generelt en god idé at kende de mest basale principper i en bil, da det gør dig til en bedre bilist.

Undervisningsassistent

Undervisningsassistent
– en hjælpende hånd til eleverne

Det tager tid, energi og opmærksomhed at tage et kørekort. Med en Plus-pakke får eleverne derfor deres helt egen Undervisningsassistent. Det er en løsning, der hjælper med at holde styr på alt det praktiske gennem hele forløbet. Så kan både I og eleverne holde fokus på undervisningen.

Feedback på, hvornår de er klar til teoriprøve.

Besked, når de skal meldes til teoriprøve.

Et nøje planlagt forløb så de kommer flyvende fra start.

Besked om, hvad de skal huske at tage med til teoriprøven.

Overskuelige og printvenlige ark med bilens teknik.

Mulighed for at forlænge deres adgang og beholde data.

Førstehjælpstest

Eleven kan redde liv

Hvor ville det være skønt, hvis der aldrig sket uheld, men sådan er det desværre ikke. Og faktisk tænker vi ikke engang på trafikuheld her. Med så mange mennesker på de danske veje er det uundgåeligt, at man engang imellem ser eller møder nogen der har brug for hjælp. Derfor tilbyder vi en førstehjælpstest, hvor du kan få genopfrisket de forskellige trin. Testen gør dig forhåbentlig mere tryg ved, hvordan du skal reagere, når nogen kommer ud for noget. Og det er vigtigt. Hvert sekund tæller i sådan en sammenhæng, og jo tryggere man er, jo hurtigere reagerer man. Det kan redde liv.

Vigepligtspil

Gør det nemmere at lære

Vi har mange års erfaring med at forklare trafikregler og køreteknik. På ét punkt kommer vi dog altid lidt til kort, og det er ikke så mærkeligt. For selvom vigepligt måske nok er en af de vigtigste trafikregler overhovedet, er det samtidig en af de ting, der er sværest at få hovedet rundt om. Det hele blander sig nemlig lidt sammen, når man prøver at forstå, hvornår der er højre vigepligt eller ubetinget vigepligt, eller hvem der skal holde tilbage for hvem i et T-kryds, Y-kryds og 4-benet kryds. Men det er ekstremt vigtigt at kunne, for 2/3 af alle alvorlige ulykker sker i de forskellige vejkryds.

Derfor har vi udviklet et spil, hvor man kommer gennem alle de forskellige regler og muligheder. Det har vist sig at være uhyre effektivt. Når man ”leger vigepligten ind” med konkrete eksempler, bliver det ganske enkelt mere forståeligt og sidder bedre fast.
Og så er det endda sjovt.